Våre medarbeidere

Lene Engelhardt

Lene Engelhardt

Kiropraktor

Lene jobber som kiropraktor og er daglig leder/eier av Lexaklinikken. Hun behandler alt av nerve-, muskel- og skjelettplager hos barn fra 3 år til voksne og eldre. Lene er opptatt av enkeltindividet og går langt for å hjelpe deg med dine plager.

Lene var ferdig utdannet kiropraktor fra Angelo-European College of Chiropractic i England i 2016 og har siden jobbet som kiropraktor i Oslo. Hun har på den tiden bygget seg opp god kompetanse i faget. Lene tror på en helhetlig tilnærming til behandling og bruker behandlingsteknikker som manipulasjon, triggerpunktbehandling, massasje, nåler og trykkbølge. Du vil oppleve å få en skreddersydd behandling der det er fokus på informasjon og tiltak som vil gi en mer varig endring.

Selv er Lene veldig aktiv og trener crossfit flere ganger i uka. Hun er gift med Alexander som også jobber her på klinikken. I tillegg er hun også mamma til en liten gutt.

Lene har kurs i ekstremitetsbehandling, pediatri, nålebehandling, kinesiotaping, sportsrehabilitering og kvinnehelse.

Alexander Engelhardt

Alexander Engelhardt

Kiropraktor

Alexander jobber som kiropraktor og driver Lexaklinikken sammen med Lene. Han er veldig opptatt av hvordan stress påvirker helsen vår og hvordan dette forstyrrer nervesystemet vårt. Alex er utdannet ved Anglo European College of Chiropractic i England 2015 og har siden jobbet i Stavanger, Oslo og Drammen.

Alex har videreutdanning innen svimmelhet og rehabilitering av vestibulære lidelser og har særlig interesse for dette feltet. Andre interessefelt er idrettsskader, skulderplager, bekkenplager, knesmerter, fot- og ankelplager.

Alex spiller golf og veldig aktiv innen dette og har tidligere hatt et tett samarbeid med golfklubber i forbindelse med behandling og forebygging av golfrealterte skader. I tillegg har Alex har også vært kiropraktor for et fotballag.

Alexander Engelhardt

Kontakt oss:

Kontakt oss for time i dag.

Adresse

Sandstuveien 49a, 1184 Oslo

Epost

Telefon

Timer kan enkelt bookes, endres eller avbestilles via telefon eller på nett.
Dersom du vil avlyse eller endre time, må du gjøre det senest 24 timer før avtalt tid for å unngå gebyr.